VSR in een Kantoor

VSR Controle in uw kantoorpand

VSR-KMS controle wordt vaak uitgevoerd om de schoonmaak te toetsen op geleverde prestaties. Het is geen doel op zich.

Als u niet tevreden bent over uw schoonmaak zal een kwaliteitscontrole daar geen verbetering in brengen. Wat het wel oplevert is de communicatie die ontstaat naar aanleiding van onze rapportage. Dat is een hulpmiddel om het gesprek met het schoonmaakbedrijf aan te gaan. Wat gaat er goed en wat zou er beter kunnen.

We geven niet alleen een resultaat mee van de controle, maar helpen uw dienstverlener op weg met duidelijke handvatten. Uit ervaring weten wij dat als u een kwaliteitsmeting laat uitvoeren, de tevredenheid onder uw medewerkers zal stijgen. Meer werkplezier in een schone omgeving.

VSR resultaten van uw kantoorpanden

Wilt u wel eens weten wat uw gebruikers vinden van de schoonmaak door werkelijk te toetsen wat men denkt, ga dan een belevingsmeting aan. Daarover staat meer informatie op www.belevingsmeting.nl.

Onze inspecteurs weten de vragen op de juiste manier te stellen. Wilt u er een specifieke vraag aan toegevoegd hebben dan is dat in enkele minuten geregeld en we kunnen aan de slag.

Is uw bedrijf in te delen in de groep kantoorpand? De VSR-inspecteur heeft jaren ervaring met het meten van de schoonmaakkwaliteit in kantoorpanden. Dit doen wij op het moment dat de schoonmaakmedewerkers de taken hebben afgerond. Naast een reguliere VSR controle verrichten wij tevens een procescontrole.

Als u ons laat weten waar uw voorkeur naar uitgaat, gaan wij het voor u organiseren.