VSR in de Zorg

VSR in de gezondheidszorg

Kwaliteitscontrole in de gezondheidszorg vergt meer aandacht dan een controle in een kantoorpand of schoolgebouw. De controleur komt bij kleinschalige woongroepen in een woonomgeving van mensen. Privacy gevoelige zaken en situaties kunnen voorkomen.

De controleurs van de VSR-inspecteur bezitten de sensitiviteit om hiermee om te gaan. Soms kan dat betekenen dat we op een ander moment terug moeten komen ondanks dat de controle vooraf zorgvuldig in overleg is ingepland. Naast een reguliere VSR controles kunnen we ook procescontrole doen.

We horen graag waar uw voorkeur naar uitgaat.

Een kwaliteitscontrole op het moment wanneer het u uitkomt? Extra adviezen voor uw eigen dienst? Helpen om te verbeteren? Daarin is de VSR-inspecteur specialist.

Belevingscontrole

samen gaan voor de beste kwaliteit

Naast de VSR-KMS methode merken wij dat er in de zorg ook veel behoefte is aan belevingscontrole. Hoe ervaart de gebruiker de ruimte? Wat kan de schoonmaakmedewerker verbeteren om bij te dragen aan een goed leven voor de cliƫnt?

Wilt u meer lezen over een andere manier van controleren, kijk dan op de website van www.belevingscontrole.nl

Bent u een “mensen mens”, dan is dit echt wat voor u. Als er een belevingscontrole wordt uitgevoerd, worden uw medewerkers betrokken bij het resultaat. Wij komen er graag verder over praten en bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.