WMO

WMO toezicht en controle op de thuiszorg veiligheid en schoonmaakOp 1 januari 2015 is de Wet op de Maatschappelijke Ondersteuning (WMO 2015) in werking getreden. Aanbieders van maatschappelijke ondersteuning in Nederland zijn wettelijk verantwoordelijk voor kwalitatief goede en veilige ondersteuning.

Toezicht wordt vaak bij andere gemeentelijke bedrijven belegd zoals de GGD.

Om een goed evenwicht te krijgen tussen de commerciële schoonmaakbedrijven die de thuiszorg voor haar rekening nemen en de overheid hebben wij een WMO Controle App ontwikkeld. Deze App is offline te gebruiken en registreert middels een GPS de lokatie waar de controle wordt uitgevoerd. Onze WMO toezichthoudster maakt de afspraak, in overleg met de gemeente, bij de cliënten thuis.

Naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden wordt er in de App ook aandacht gevraagd voor:

  • Algemene gesteldheid van de cliënt
  • Veiligheid in de woning
  • Na komen van afspraken
  • Ondersteuning door familie
  • Extra hulpvragenWMO Toezicht en controle

Door dat de App eenvoudig te bedienen is met veel voorkeuze en meest voorkomende situaties kan er snel en eenvoudig een rapport gegenereerd worden. Dit rapport is het resultaat van een kwalitatieve belevingsmeting wat het toezicht waarborgt.

Hallo, Wat leuk dat je ons hebt gevonden!

Je weet dat er echt wat moet veranderen in de schoonmaak binnen jouw bedrijf. Je bent de discussie met de schoonmakers over het aantal uren dat zij inzetten zat. En voor die smak geld die het kost verwacht je eigenlijk wel een betere kwaliteit. Kortom, je kunt wel wat hulp gebruiken om weer grip te krijgen op de situatie.

We helpen je hier graag bij. Via Schoonmaak Nederland vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor de beste schoonmaak. Gebruik de landkaart om gemakkelijk in te zoomen op een expert bij jou in de buurt!