Scholengemeenschap

VSR-KMS School ScholengemeenschapSchoonmaakkwaliteit op scholen is vaak een veel besproken issue onder ouders. De geur overlast, lege handdoek automaten, defecte zeeppompjes en plakkende sanitair vloeren. U heeft daar de schoonmaak al vaak op aangesproken maar het verbetert niet.

Wij ervaren dat een VSR controle bureau vaak punctueel de kwaliteitscontroles uitvoert zoals de regels weergeven in de VSR-KMS methode. Helaas gaat het niet om het aantal fouten wat het schoonmaakbedrijf maakt, maar om de verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening. U moet er samen beter van worden, dat is het motto van onze organisatie.

Heeft u een aantal jaren geleden een VSR Controlebureau in de hand genomen en ziet u op tegen de dure inventarisatie kosten bij wisseling naar een ander bureau. Wij kunnen de VSR inventarisaties overnemen zodat u geen dure opstartkosten heeft. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Hallo, Wat leuk dat je ons hebt gevonden!

Je weet dat er echt wat moet veranderen in de schoonmaak binnen jouw bedrijf. Je bent de discussie met de schoonmakers over het aantal uren dat zij inzetten zat. En voor die smak geld die het kost verwacht je eigenlijk wel een betere kwaliteit. Kortom, je kunt wel wat hulp gebruiken om weer grip te krijgen op de situatie.

We helpen je hier graag bij. Via Schoonmaak Nederland vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor de beste schoonmaak. Gebruik de landkaart om gemakkelijk in te zoomen op een expert bij jou in de buurt!