Nul Meting

KMS-VSR controle schoonmaak beleving nulmetingNieuwe schoonmaakovereenkomst

Er is een nieuw schoonmaakcontract getekend. Over een maand zal er een contractwissel plaatsvinden en zal het nieuwe schoonmaakbedrijf haar intrede doen.

Om zorg te dragen dat er geen discussie ontstaat met uw oude leverancier en de nieuwe leverancier over achterstallig onderhoud is een Nul-meting noodzakelijk.

De nulmeting wordt gelopen in het bijzijn van zowel de vertrekkende als komende partijen, ook is de aanwezigheid van een afgevaardigde van de opdrachtgeverszijde wenselijk.

Tijdens de nulmeting zullen we ter plaatse een steekproef nemen door uw pand. We zullen 25% van de ruimtes controleren per ruimte categorie. Hiermee is een globaal beeld geschetst van de kwaliteit van de schoonmaak. Hierbij wordt onder andere gedacht aan:

  • Achterstallig vloeronderhoud
  • Methode fouten
  • Extreme vervuiling door residu

Rapport

Dit wordt  samengevat in een rapport. En verstrekt aan alle betrokkenen. De vertrekkende leverancier heeft de mogelijkheid om dit achterstallig onderhoud in de laatste maand bij te werken. Maar de opdrachtgever kan er ook voor kiezen om dit door de nieuwe leverancier te laten uitvoeren.

Consequenties

Financieel kan dit consequenties hebben voor het budget. Maar indien u dit opneemt in het contract kunt u er ook voor kiezen om de eerste drie maanden in het reguliere contract de openstaande punten weg te werken. Plan tijdig uw nulmeting in zodat alle betrokkenen er rekening mee kunnen houden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Ons advies is om het achterstallig onderhoud door de vertrekkende partij te laten verzorgen. Zij zijn tenslotte in gebreke gebleven.

Hallo, Wat leuk dat je ons hebt gevonden!

Je weet dat er echt wat moet veranderen in de schoonmaak binnen jouw bedrijf. Je bent de discussie met de schoonmakers over het aantal uren dat zij inzetten zat. En voor die smak geld die het kost verwacht je eigenlijk wel een betere kwaliteit. Kortom, je kunt wel wat hulp gebruiken om weer grip te krijgen op de situatie.

We helpen je hier graag bij. Via Schoonmaak Nederland vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor de beste schoonmaak. Gebruik de landkaart om gemakkelijk in te zoomen op een expert bij jou in de buurt!