Gezondheidszorg

Kwaliteitscontrole VSR in de gezondheidszorgKwaliteitscontrole in de gezondheidszorg vergt meer aandacht dan een controle in een kantoorpand of schoolgebouw. Je komt tenslotte in een woonomgeving van mensen. Privacy gevoelige zaken en situaties kunnen voorkomen. Daar dien je als controleur of inspecteur een bepaalde sensitiviteit voor te hebben. Dat kan betekenen dat we op een ander moment terug moeten komen ondanks dat de controle vooraf zorgvuldig in overleg is ingepland. Naast een reguliere VSR controles kunnen we ook procescontrole doen. We horen graag waar uw voorkeur naar uit gaat.

Nieuwsgierig naar een gratis Quick Scan van uw organisatie. Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten.

Wij nemen snel contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Hallo, Wat leuk dat je ons hebt gevonden!

Je weet dat er echt wat moet veranderen in de schoonmaak binnen jouw bedrijf. Je bent de discussie met de schoonmakers over het aantal uren dat zij inzetten zat. En voor die smak geld die het kost verwacht je eigenlijk wel een betere kwaliteit. Kortom, je kunt wel wat hulp gebruiken om weer grip te krijgen op de situatie.

We helpen je hier graag bij. Via Schoonmaak Nederland vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor de beste schoonmaak. Gebruik de landkaart om gemakkelijk in te zoomen op een expert bij jou in de buurt!